Skip to content

Hej stenåldern!

03 februari 2010

Nä men vi kan ju lika gärna skita i att anställa gravida kvinnor överhuvudtaget. Eller för den skull kvinnor i stort, tänk att de kan bli på smällen när som helst. Bättre de stannar hemma och bakar bullar i väntan på bullen i ugnen.

Annonser
4 kommentarer leave one →
 1. mamma permalink
  03 februari 2010 19:08

  Ja a, hur trött kan man bli. Kände dock ett visst hopp när reportern på P1 frågade sig varför de inte frågasatte Littorin när han fick sin ministerpost. Någon hade också sagt att det finns endast två människor som kan sa synpunkter i frågan och det är den nyutnämnda ministern och hennes partner! Så sannt!

  • Cissy permalink*
   03 februari 2010 21:22

   Sant så sant! Men diskuterades krönikan i P1 idag? Eller kanske beslutet att välja henne i stort? Var då? Jag missade det.

   • mamma permalink
    04 februari 2010 19:15

    Nej, det var tidigare, en eftermiddag när vi åkte hem från jobbet. Nog den dagen hon utnämndes. (Har ingen koll på dagarna).

 2. Bror permalink
  04 februari 2010 2:09

  Jag hade ett samtal med min gode vän Y tidigt i morse som ifrågasatte värdet att publicera artikeln som sådan. Jag väljer dock att på en kanske allt för teoretisk nivå hänvisa till laclau mouffe och teorin om exkludering av perspektiv och risken för backlash. I och med att det finns människor i Sverige med den åsikten måste vi åxå tillåta dem att vara en del av den offentliga debatten för att säkerställa att inte extrema ståndpunkter utvecklas ( det går dock självfallet att definiera detta som en extrem åsikt även om jag misstänker att i och med författarens bakgrund som ledarskapskonsult bidrar i hennes avsikt bakom provokationen)..

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: