Hoppa till innehåll

Mer barn

26 maj 2010

Nu må jag vara en otacksam gnällkärring men må så vara. Här skriver jag ett inlägg om min syn på det här med att skaffa barn som alltid, i alla lägen face-to-face skapar reaktioner och diskussioner. Men på bloggen blir det knappt någon kommentar. Betyder det att ni alla håller med mig eller har jag så grymma argument att ni inte kommer på något att bräcka mig med?

På tal om barn kan jag idag berätta att jag har stått och pratat med en själaglad blivande pappa om hur hans barn rör sig så mycket i magen att hela den ändrar form när armar och fötter spretar ut. Jag såg framför mig något som liknar när utomjordingarna i Men in Black tar sig in i människokropparna. Fast allvarligt så verkar det fantastiskt häftigt och den blivande pappans entusiasm var härlig att se.

På denna samma onsdag fick jag också ett sms från en annan blivande pappa om missfall och jag hade svårt att hitta orden för någon sorts tröst. Jag minns hans enorma glädje när han berättade om graviditeten och jag blir själv alldeles tung i hjärtat när jag tänker på vilken enorm sorg det måste vara. Därför går en extra tanke till honom och hans flickvän ikväll.

5 kommentarer leave one →
 1. Bror permalink
  26 maj 2010 23:04

  Svårt att skapa diskussion när man bara håller med. Känns mer eller mindre onödigt.

 2. josefin permalink
  27 maj 2010 6:46

  Jag kommenterade inte heller, för jag håller med. Det är var och ens privatsak om man vill eller inte vill. Jag ifrågasätter den då inte! puss på dig

 3. Cissy permalink*
  27 maj 2010 21:16

  Då är det helt enkelt så att de som inte håller med håller tyst. Det gör de aldrig annars när frågan kommer upp men jag kanske lade fram mina argument så bra? Argument värda att komma ihåg när jag ifrågasätts nästa gång helt enkelt. Puss på er!

 4. 28 maj 2010 8:01

  du har ju helt rätt. så jävla rätt att jag funderar på att sno din text till min blogg. för den här frågan behöver absolut tas ner på jorden, alla vill inte ha barn. det är för fan bara att acceptera och respektera utan massa tjafs.

  kram

  • Cissy permalink*
   29 maj 2010 11:50

   Fina du! Sno på om du vill. Kram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: